12-06-17 Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών

12 06 17 gavroglou

12-06-17 Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών

Η απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Ιωάννη Γκιόκα για την καταδίκη μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου λόγω της συμμετοχής τους σε μαθητικές κινητοποιήσεις.

 

Η απάντηση του του Υπουργού σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα: «Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η υποβάθμιση της κλασσικής παιδείας στην Ελλάδα».

 

 

Η απάντηση του του Υπουργού σε ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΣΥ Αχμέτ Ιλχάν σχετικά με τη διατήρηση στην κατηγορία  «δυσπρόσιτων» των σχολικών μονάδων των Σαπών και του Ιάσμου Ροδόπης.

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top