29-12-15 Απάντηση του υπουργού σε Ερώτηση σχετικά με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε πολιτικά γραφεία και θέσεις κρατικής διοίκησης

       Απαντώντας στην Ερώτηση με αριθμό 1456/26-11-2015, την οποία κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Θέμης Μουμουλίδης σχετικά με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε πολιτικά γραφεία και θέσεις κρατικής διοίκησης, σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

     Στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, ως και στα γραφεία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου υπηρετούν με απόσπαση 371 εκπαιδευτικοί εκ των οποίων 24 υπηρετούν με διάθεση σε υπηρεσίες και φορείς, 6 στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και 1 στο πολιτικό γραφείο της Αναπληρώτριας Υπουργού κ. Αθανασίας Αναγνωστοπούλου.

     Στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς υπηρετούν 28 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί εκ των οποίων οι 2 υπηρετούν στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

     Στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας υπηρετούν 8 εκπαιδευτικοί εκ των οποίων ο 1 είναι με διάθεση σε υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας.

   Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι για το σχολικό έτος 2015-2016 αποσπάσθηκαν 29 εκπαιδευτικοί στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (ΠΕΚ).

     Τέλος, στους παρακάτω συνημμένους πίνακες αποτυπώνεται ο συνολικός αριθμός των αποσπασμένων εκπαιδευτικών σε γραφεία βουλευτών, στα κόμματα, στην αυτοδιοίκηση, στην εκκλησιαστική διοίκηση καθώς και σε άλλους φορείς κρατικής διοίκησης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top