07-04-21 Η Ζέττα Μακρή με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας  στο Πολεμικό Μουσείο

IMG 1eb33fa8d4daa345c42815e077b5fcbc V

07-04-21 Η Ζέττα Μακρή με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας  στο Πολεμικό Μουσείο

Στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου βρέθηκε η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή,σήμερα, όπου και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τους δυο Υφυπουργούς υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου κ. Αναστάσιος Λάσκος.

Στη συνάντησή τους, η κ. Μακρή και ο κ. Στεφανής εδραίωσαν τη συνέργεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της δράσης «Το Μουσείο πάει Σχολείο».

Ένα εγχείρημα, που θα ευοδωθεί με τη συνεργασία των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Πολιτισμού, υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»  και με φορέα οργάνωσης το Πολεμικό Μουσείο.

Ο τόπος πραγματοποίησης της συνάντησης ήταν συμβολικός και εφάμιλλος της σπουδαιότητας της δράσης.

Το Πολεμικό Μουσείο αποτελεί ένα δυναμικό φορέα ιστορικής συνείδησης και προσφοράς, με έντονο αποτύπωμα στο πέρασμα των χρόνων.

Αυτό το μοναδικό σύνολο ιδεών και αξιών, που πρεσβεύει και αντιπροσωπεύει το Πολεμικό Μουσείο, στοχεύει να εντάξει στο σύγχρονο σχολικό περιβάλλον η εκπαιδευτική πρωτοβουλία «Το Μουσείο πάει Σχολείο».

Η Υφυπουργός Παιδείας βρήκε εξαιρετική την πρόταση στο σύνολό της και ανέδειξε την αναγκαιότητα προσέγγισης της Ιστορίας με βιωματικό τρόπο μέσα από αξιόλογες παιδαγωγικές, μαθητοκεντρικές δραστηριότητες.

«Συμμετέχουμε, στηρίζουμε και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το Πολεμικό Μουσείο στα σχολεία! Είναι μεγάλη η χαρά μας για τη συνεργασία αυτή, για τη δυνατότητα που δίνουμε στα παιδιά μας να γνωρίσουν σε βάθος την ιστορία του τόπου μας μέσα από τα κινητά εκθέματα και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Πολεμικού Μουσείου».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top