27-01-21 Ζέττα Μακρή : «Η πολύχρονη συμμετοχή του Φάρου Τυφλών Ελλάδας στα καθημερινά δρώμενα αποδεικνύει την διαρκή και γόνιμη αλληλεπίδρασή του με την κοινωνία και την πολιτεία».

rsz screenshot 20210201 170243 comandroidchrome

27-01-21 Ζέττα Μακρή : «Η πολύχρονη συμμετοχή του Φάρου Τυφλών Ελλάδας στα καθημερινά δρώμενα αποδεικνύει την διαρκή και γόνιμη αλληλεπίδρασή του με την κοινωνία και την πολιτεία».

Στην διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση του Φάρου Τυφλών Ελλάδος βρέθηκε προσκεκλημένη η υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Η υφυπουργός ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο του σωματείου: «Η κοινωνική και ανθρώπινη προσέγγισή σας σε θέματα, που αφορούν συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης, αλλά και η πηγαία ευαισθησία σας απέναντι σε κάθε άνθρωπο, που βρίσκεται σε ανάγκη, έχουν δημιουργήσει αυτόν τον ζωντανό και δραστήριο πυρήνα, αυτήν την μεγάλη και ανοιχτή αγκαλιά».

Η κα Μακρή, απευθυνόμενη στα μέλη και τους φίλους του Φάρου, είπε: «Παρακολουθούσα, ανέκαθεν, ανθρώπινα, με γνήσιο ενδιαφέρον τις δράσεις σας, την προσφορά σας, τις διεκδικήσεις σας.

Με την ιδιότητά μου ως Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων είμαι εδώ, παρούσα, σύμμαχος και αρωγός σας, να στηρίξω τον Φάρο σας, να υποστηρίξω τους Φαροφύλακές του».

Κλείνοντας η υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση και πρότεινε, με την πρώτη ευκαιρία, να οριστεί μια συνάντηση ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών, προτάσεων για όλα τα θέματα, που απασχολούν, άμεσα ή έμμεσα, τον Φάρο Τυφλών Ελλάδος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top