24-05-19 Τελική εκδήλωση της Γ.Γ.Ν.Γ. για τη συμμετοχή των νέων στις ευρωεκλογές

24 diaviuapjjj

24 diaviiu

24 diav3

24 dkkllv4

24-05-19 Τελική εκδήλωση της Γ.Γ.Ν.Γ. για τη συμμετοχή των νέων στις ευρωεκλογές

Σε μια πολύ χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου #αυτητηφοραψηφιζω#.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές νέοι σε ηλικία υποψήφιοι ευρωβουλευτές, τους οποίους καλωσόρισε ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου. Η συζήτηση μεταξύ των προσκεκλημένων υποψηφίων συντονίστηκε από τον δημοσιογράφο κ. Αλέξανδρο Κλώσσα με παρεμβάσεις και του Γενικού Γραμματέα.

Οι νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές απέδειξαν ότι γνωρίζουν τα θέματα και τις δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως είναι έτοιμοι να μεταφέρουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις ανησυχίες και τα αιτήματα των νέων. Όλοι τόνισαν τη μεγάλη αξία της συμμετοχής στις δημοκρατικές διαδικασίες και στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top