9 baxy

09-03-18 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη με αντιπροσωπεία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας, είχε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Κατά τη συνάντηση, τέθηκε το ζήτημα των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών. Ο Υφυπουργός ανέφερε ότι πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα που αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου. Ως προς το σύστημα των διορισμών ο κ. Μπαξεβανάκης είπε ότι το Υπουργείο επεξεργάζεται την πρότασή του και αναμένει τις προτάσεις και της εκπαιδευτικής κοινότητας πάνω στο ζήτημα αυτό.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Για το διάστημα από τις 29-05-2026 έως και τις 25-06-2026, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο ΥΠΑΙΘΑ απαγορεύεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τα ραντεβού δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00π.μ. και πριν τις 18.00μ.μ. αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού και γραπτής ενημέρωσης.

Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘΑ εντός του χρονικού διαστήματος 11:00μ.μ.-15.00μ.μ

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικό Κέντρο :  Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

Ενημέρωση Πολιτών : Στον αριθμό 210 344 3915 (Γραφείο Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης του Πολίτη)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ : συμπληρώνοντας την φόρμα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

Back to top