05-12-17 Ομιλία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου στο Αναπτυξιακό Συνέδριο

5 gav

05-12-17  Ομιλία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου στο Αναπτυξιακό Συνέδριο

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, στο πλαίσιο του 7ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα 5 και 6 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων, με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Χρυσικόπουλο, τον Πρύτανη του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, κ. Δραγώνα, τον Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Γαλιατσάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλικιά, και τον Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Δρακονταειδή, και τους Αντιδημάρχους. Οι συζητήσεις αφορούσαν στην ενσωμάτωση και συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων, του Ιονίου Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που προχωρούν σε πολύ ικανοποιητικό κλίμα.

Ο Υπουργός, μαζί με τον Διευθυντή Ειδική Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, κ. Παναγή Κασσιανό, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, κ. Κωνσταντίνο Γκούση και τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Σπύρο Βλαχόπουλο, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί στο κατάστημα κράτησης Κέρκυρας. Ο Υπουργός είχε εποικοδομητική συζήτηση με τον Διευθυντή του σχολείου, τον Διευθυντή του καταστήματος κράτησης και το προσωπικό, στην οποία εξετάστηκαν σειρά θεμάτων με σκοπό την άμεση έναρξη λειτουργίας του σχολείου, καθότι πρόκειται για νεοϊδρυθείσα δομή.

Νωρίτερα ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου μίλησε από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.           

5 gavke

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top