27-04-16 Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για τη Διμερή συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ στην Καινοτομία

fotakis 7 400px

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για τη Διμερή συνεργασία  Ελλάδας-Ισραήλ στην Καινοτομία

Ο Επικεφαλής Επιστήμονας (Chief Scientist) του Ισραήλ σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, Avi Hasson, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης, θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 και ώρα 11:30 στο Υ.Π.Π.Ε.Θ (αίθουσα «Έλλη Παππά», ισόγειο).

Οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν τη νέα πρόσκληση προς τα ελληνικά και τα ισραηλινά ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα και τις επιχειρήσεις, για την υποβολή προτάσεων σε κοινά έργα έρευνας και ανάπτυξης.

Η πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο διμερούς Συμφωνίας Συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ στον ιδιωτικό τομέα και τη Βιομηχανική Έρευνα και Ανάπτυξη.

Παρακαλούμε για τη δημοσιογραφική κάλυψη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top