13-04-16 Σχετικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για «φωτογραφικές διατάξεις» και «βολέματα»

sia

13-04-16 Σχετικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για «φωτογραφικές διατάξεις» και «βολέματα»

Η ανυπαρξία σκανδάλων, χρηματισμών, και κακοδιοίκησης της σημερινής κυβέρνησης, οδηγεί κάποιους σε απεγνωσμένη αναζήτηση ρουσφετιών και φωτογραφικών διατάξεων.

Δυστυχώς αυτή η επαρχιώτικη και λαϊκιστική αντιπολίτευση δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη κοινωνία.

Το μόνο που δείχνει είναι την αδυναμία άσκησης μιας σοβαρής και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης.

Και εξηγούμαστε:

  1. Σε ότι αφορά το MOHE πρόκειται για ευρωπαϊκό πρόγραμμα, τμήμα του Erasmus+, που είχε υποβληθεί πριν από δύο χρόνια. Οι «ευρωπαϊστές», οι ένθερμοι οπαδοί του εξορθολογισμού, φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ούτε τι σημαίνει ευρωπαϊκό πρόγραμμα ούτε Erasmus+. Για να μην μπερδεύονται λοιπόν το Erasmus+ δεν έχει καμία σχέση με το ΕΣΠΑ. Σε ότι αφορά τις επιτροπές για το MOHE μάλλον οι πηγές τους δεν είναι επαρκώς πληροφορημένες. Επειδή ωστόσο «μας βγαίνουν από αριστερά» τους πληροφορούμε ότι η «Μπολόνια» πνέει τα λοίσθια ακόμα και για τους ίδιους τους εμπνευστές της.
  1. Σε ότι αφορά τις «φωτογραφικές διατάξεις» τους πληροφορούμε ότι: Για το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει απαντήσει ήδη ο Πρύτανης. Για τα Ερευνητικά Πανεπιστημιακά Ινστιτούτα και για το επίδομα βιβλιοθήκης των καθηγητών ΑΕΙ μάλλον δεν έχουν ιδέα από την υπάρχουσα νομοθεσία. Σε ότι αφορά το Ευγενίδειο Ίδρυμα, δεν είναι φωτογραφική η διάταξη, είναι ονομαστική. Γιατί άραγε; Ποιον θέλουμε να «βολέψουμε»; Μήπως το ίδιο το θεραπευτήριο;

Για το «λαβράκι» των μετεγγραφών, ο συντάκτης του άρθρου θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη τόσο από την ίδια τη φοιτήτρια όσο και από τους γονείς της. Δεν μπορούμε δε να μην επισημάνουμε ότι ο συντάκτης του άρθρου δεν επέδειξε ανάλογη ευαισθησία κατά την θέσπιση των διατάξεων του άρθρου 34 του νόμου 4115/2013 επί της Υπουργίας του κ. Αρβανιτόπουλου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top