13-04-16 Τετράδια και μπλοκ σε Δημοτικά και Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

block 400px

13-04-16 Τετράδια και μπλοκ σε σχολεία και Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διατέθηκαν (μέσω του Τμήματος Διαχείρισης Υλικού) 1400 τετράδια στα σχολεία του Περάματος. Επίσης αυτά που προβλέπονταν για τα σχολεία της Δυτικής Αττικής (1000 τετράδια) παραδόθηκαν την προηγούμενη Τετάρτη 6/4.

Σε σχέση με τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας (ΣΔΕ) που λειτουργούν σε σωφρονιστικά καταστήματα αρχικά απεστάλησαν 305 τετράδια και 305 μπλοκ σημειώσεων προς το 1ο ΣΔΕ Γρεβενών ταχυδρομικώς.

Στις 30/3 απεστάλησαν ταχυδρομικώς και στο ΣΔΕ Πάτρας.  Η αποστολή των τετραδίων και μπλοκ στα ΣΔΕ της περιφέρειας έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη Τετάρτη.

Για το ΣΔΕ στον Κορυδαλλό έχουν επίσης αποσταλεί με οδηγό της ΚΥ. Εκκρεμεί μόνο η αποστολή στα ΣΔΕ Δομοκού και Χανίων που πρόκειται να επαναλειτουργήσουν.

Οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε συνέχεια της υπ’αριθμ. Γ15207/03-03-2016 Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σύμφωνα με την οποία εκτυπώθηκαν τετράδια και μπλοκ για κοινωνικό σκοπό.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top