13-02-16 Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη

13 02 16 papoutsaki

 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη μετά από την άνιση μάχη που έδωσε με την «επάρατη νόσο». Στην πολύχρονη δημοσιογραφικής της πορεία η Μαρία Παπουτσάκη εργάστηκε για το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ μακροχρόνια ήταν και η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA.

Επίσης, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επικαιρότητα», «Αυριανή», το περιοδικό «Ταχυδρόμο» και τον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH.

Η Μαρία Παπουτσάκη έλαβε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το «Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ» ενώ διακρίθηκε για  το δημοσιογραφικό της έργο στο εκκλησιαστικό και εκπαιδευτικό ρεπορτάζ.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top