04-02-16 Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Sia

Μαρούσι, 3 Φεβρουαρίου 2016

Με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σίας Αναγνωστοπούλου, η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας «Patras IQ» τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου η έκθεση να καταστεί εθνικής εμβέλειας θα υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ των δυο Υπουργείων και των εμπλεκόμενων φορέων την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου.

Στα πλαίσια της υπογραφής της Σύμβασης θα δοθεί συνέντευξη τύπου την ίδια ημέρα και ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας, Ανδρέα Παπανδρέου 37, στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Τύπου της αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Θωμάς Τσαλαπάτης - τηλ. 210 3442894, κιν. 6939677326 και Στέφανος Σίσκος - τηλ. 210 3443040, κιν. 6977256351.

Φορείς που συμμετέχουν στην Προγραμματική Σύμβαση:

α) Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

β) Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

γ) Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

δ) Το Πανεπιστήμιο Πατρών

ε) Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

   στ) Το «Επιμελητήριο Αχαΐας»

ζ) Το «Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδος»

η) Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top