01-02-16 Ένσταση του Υπουργού, Νίκου Φίλη για την ποινή του Πειθαρχικού στον δάσκαλo

24 01 16 filis 4

 

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, σχετικά με την απόφαση του Α Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία επεβλήθη σε εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων, η ποινή της 12μηνης προσωρινής παύσης, για το εξόχως σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που συνιστά η αποπλάνηση οχτώ (8) τουλάχιστον μαθητριών της Δ Δημοτικού που δεν συμπλήρωναν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων που δεν συμπλήρωναν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει ότι ο κ. Φίλης έχει ήδη υπογράψει την άσκηση ένστασης κατά της απόφασης αυτής ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, ζητώντας να εξαντληθούν τα όρια της αυστηρότητας .

Ο εν λόγω εκπαιδευτικός κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα με προσωρινό ένταλμα κράτησης και έχει τεθεί σε καθεστώς αυτοδίκαιης αργίας. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top