29-01-16 Συνάντηση της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας με τον Ολλανδό πρέσβη

29 01 2016 anagnostopoyloy

Η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου δέχθηκε σήμερα στο Υπουργείο τον πρέσβη της Ολλανδίας, κ. Caspar Veldkamp. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Ολλανδός  πρέσβης  ενημέρωσε την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας ότι οι προτεραιότητες της Ολλανδικής προεδρίας στην Ε.Ε. είναι η οικονομική και η προσφυγική κρίση.

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Veldkamp για τα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Και οι δύο πλευρές να συμφώνησαν πως θα πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε να σταματήσει η φυγή των νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό και η υποχρηματοδότηση στην Παιδεία.

Συγκεκριμένα στη συζήτηση υπήρξε η  κοινή διαπίστωση πως η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την προσφυγική κρίση δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο  για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και την υπονόμευση των Ευρωπαϊκών Αξιών.

Η συνάντηση έκλεισε με τη διαβεβαίωση για συνέχιση της καλής συνεργασίας των δύο χωρών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top