25-01-16 Λύθηκε το πρόβλημα της κατ' οίκον διδασκαλίας για μαθητή Δημοτικού Σχολείου

25 01 16 problem

 

Λύθηκε το πρόβλημα με την κατ’ οίκον διδασκαλία του μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Βοριζίων που αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, μετά από δυο άγονες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος  προς εκπαιδευτικούς για κατ’ οίκον διδασκαλία με υπερωριακή απασχόληση,  προχώρησε και σε τρίτη πρόσκληση για την οποία εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους δυο εκπαιδευτικοί, οι οποίοι και παρουσιάστηκαν στις 8 Ιανουαρίου, καλύπτοντας 20 ώρες ο καθένας μηνιαίως.

 

Eπισημαίνεται ότι η Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου έχει διαθέσει εκπαιδευτικό ΕΑΕ από το τμήμα ένταξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών, στην παιδοαιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των μαθητών Δημοτικής Εκπαίδευσης που νοσηλεύονται στη συγκεκριμένη κλινική.

 

Ο ανωτέρω μαθητής ήταν ένα από τα παιδιά που είχε τη συγκεκριμένη παροχή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο μέχρι τις 20/10/2015. Έκτοτε, όποτε ο μαθητής πηγαίνει στο νοσοκομείο στο πλαίσιο των θεραπειών του, στηρίζεται από τον εκπαιδευτικό Ε.Α.Ε. στο χώρο του Νοσοκομείου. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top