21-01-16 “Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία - Κινητά Τηλέφωνα και Υγεία”, εργασία από το 1ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής

10 01 16 1o gel ag paraskeyis

Σκοπός της συγκεκριμένης ερευνητικής εργασίας ήταν η καταγραφή και η μελέτη της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα των μαθητών. Παράλληλα ερευνήθηκε αν υπάρχει σχέση μεταξύ της ακτινοβολίας αυτής με προβλήματα υγείας που παρουσιάζουν οι χρήστες των ασύρματων συσκευών. Τέλος πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε διάφορα σημεία του σχολικού συγκροτήματος και διαπιστώθηκε αν οι μετρούμενες τιμές ήταν εντός των ορίων που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

Δείτε ΕΔΩ την γραπτή εργασία των μαθητών.

Δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση των μαθητών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. και όχι αργότερα από τις 18:00 μ.μ.. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top