11-01-16 Εντός των ημερών οι τελικοί πίνακες ωρομίσθιου προσωπικού Καλλιτεχνικών Σχολείων

 11 01 16 kallitexnika3

Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση των οριστικών πινάκων των υποψηφίων οι οποίοι έχουν καταθέσει αίτηση για να εργαστούν ως ωρομίσθιοι στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Γέρακα, στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Αμπελοκήπων – Θεσσαλονίκης και στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως αναφέρει ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, σε γραπτή του απάντηση σε ερώτηση του Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου, σχετικά με το Καλλιτεχνικό και Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου, η Επιτροπή Καλλιτεχνικών Σχολείων έχει εξετάσει όλες τις ενστάσεις των υποψηφίων κατά του προσωρινού πίνακα αξιολόγησης, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.    

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα διαβιβαστεί στη Δ/νση Διοίκησης Προσωπικού Δ.Ε. ο Τελικός Πίνακας Αξιολόγησης ανά μάθημα και ανά σχολείο.

H γραπτή απάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην ερώτηση του Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. και όχι αργότερα από τις 18:00 μ.μ.. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top