08-01-16 Για την επέτειο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα

 temponeras 3

Μαρούσι, 8 Ιανουαρίου 2016

                                                                 ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

            

                         ΘΕΜΑ: Για την επέτειο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα

Σήμερα 8 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τιμά τη μνήμη του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα. 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του, ο Νίκος Τεμπονέρας συνεχίζει να μας διδάσκει με το παράδειγμά του, την αγωνιστική του στάση και την θυσία του. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να μας εμπνέει και να μας θέτει επιτακτικά το αίτημα για μια δικαιότερη και καλύτερη παιδεία, το αίτημα για έναν καλύτερο κόσμο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. και όχι αργότερα από τις 18:00 μ.μ.. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top