01-07-22 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης  που διεξήχθη από 18 έως 28 Ιουνίου  στη πόλη  Foz Do Iguacu της Βραζιλίας και η  Ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Η χώρα μας συμμετείχε με την ομάδα μαθητριών του ΓΕ.Λ. Μωραΐτη, η οποία κατέκτησε την 4η θέση μεταξύ των 12 χωρών που συμμετείχαν και με την ομάδα των μαθητών του 3ου ΓΕ.Λ. Αλεξανδρούπολης, η οποία κατέκτησε την 6η θέση μεταξύ των 14 χωρών .

Οι συγκεκριμένες ομάδες  κατέκτησαν την (1η θέση) στο άθλημα της Πετοσφαίρισης, των Πανελληνίων σχολικών αγώνων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Ελλάδας και Κύπρου σχολικού   έτους 2021-22 τα οποία διοργανώθηκαν από το Υ.ΠΑΙ.Θ. μέσω της αρμόδιας  Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής,  πού είναι και ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας μας στην Διεθνή   Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού (ISF).

    Τους μαθητές/τριες  συνόδευσαν   η Αρχηγός κ. Λιούμπη Ευαγγελία Συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου κλάδου Φυσικής Αγωγής και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.), εκπρόσωποι του Υ.ΠΑΙ.Θ., Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-προπονητές, φυσικοθεραπευτής, διαιτητές, και μέλος τεχνικής επιτροπής πετοσφαίρισης  της ISF.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 8-9-2023 έως και τις 16-9-2023, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, στο οποίο διενεργούνται εξετάσεις Ελλήνων του εξωτερικού και επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 8-9-2023 έως και τις 12-9-2023.
2. Για επείγουσες υποθέσεις – και μόνο κατόπιν ραντεβού – θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές.
3. Ειδικά για τις 15 και 16-9-2023 θα ισχύσει απόλυτη απαγόρευση εισόδου κοινού και επισκεπτών.
4. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο.
Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top