24-05-17: Συγχαρητήρια Υπουργού στους μαθητές - παγκόσμιους πρωταθλητές

rsz Βούλα

24-05-17: Συγχαρητήριες επιστολές του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βούλας και των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Συγχαρητήριες επιστολές στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του 1ου ΓΕΛ Βούλας και των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη απέστειλε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου για την διάκρισή τους –στη 2η και στην 5η θέση αντιστοίχως- στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης στο Porec της Κροατίας. Αυτή η επιτυχία «αντανακλά τόσο την προσπάθεια των ίδιων των παιδιών, όσο και τη συλλογική προσπάθεια και δουλειά που γίνεται στο σχολείο σας» αναφέρει ο Υπουργός και καταλήγει: «Αποστέλλουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν, στους δασκάλους που τα προετοίμασαν και τις οικογένειές τους και ευχόμαστε να έχουν και το μέλλον παρόμοιες επιτυχίες, κάνοντας περήφανους τους εαυτούς τους, τους γονείς τους και όλους εμάς». 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top