20-01-16 “Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία - Κινητά Τηλέφωνα και Υγεία”, εργασία από το 1ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής

10 01 16 1o gel ag paraskeyis

Σκοπός της συγκεκριμένης ερευνητικής εργασίας ήταν η καταγραφή και η μελέτη της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα των μαθητών. Παράλληλα ερευνήθηκε αν υπάρχει σχέση μεταξύ της ακτινοβολίας αυτής με προβλήματα υγείας που παρουσιάζουν οι χρήστες των ασύρματων συσκευών. Τέλος πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε διάφορα σημεία του σχολικού συγκροτήματος και διαπιστώθηκε αν οι μετρούμενες τιμές ήταν εντός των ορίων που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

Δείτε ΕΔΩ την γραπτή εργασία των μαθητών.

Δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση των μαθητών.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top