15-05-19 Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων για τον μαθητικό διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους: «Διακόσια Χρόνια από το 1821»

rsz τελετή βράβευσης ΔΤ

15-05-19 Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων για τον μαθητικό διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους: «Διακόσια Χρόνια από το 1821»

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων η τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών επαίνων παρουσία του  Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου στους/στις μαθητές/ριες που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Διακόσια Χρόνια από το 1821».

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του ΥΠΠΕΘ σε συνεργασία με την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού για την επέτειο των διακοσίων ετών από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα το 1821.

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν η συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλάμβανε επίσκεψη στην ιστορική περιοχή της Σπάρτης, του Μυστρά και της Μονεμβασίας.

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων ευχαριστεί θερμά όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/ριες στον διαγωνισμό και συγχαίρει τους/τις διακριθέντες/είσες, τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αποτελεσματικά την όλη προσπάθεια και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών.

Ευχαριστεί επίσης για τη συνδιοργάνωση την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας και τα μέλη της Κοινής Επιτροπής Εργασίας του Μνημονίου Συνεργασίας της Γ.Γ.Θ. και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους (βίντεο) με θέμα: «Διακόσια Χρόνια από το 1821» - σχ. έτος 2018-2019

Βραβεύσεις για τον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό "Διακόσια Χρόνια από το 1821"

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top