13-04-16 Τα Μυστικά της Σπηλιάς της Δράκαινας

drakaina 2

drakaina 3

13-04-16  Τα Μυστικά της Σπηλιάς της Δράκαινας

Τα Μυστικά της Σπηλιάς της Δράκαινας» είναι ένα Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που απευθύνεται κυρίως στους μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού σχολείου (Δ’, Ε’, Στ’) και του Γυμνασίου, στους εκπαιδευτικούς και σε όλους όσους έχουν σχετικό ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί από τους δασκάλους ή τους γονείς χωρίς την παρουσία κάποιου αρχαιολόγου. Ο βασικός κορμός του προγράμματος αποτελείται από μια παρουσίαση σε PowerPoint, η οποία συνοδεύεται από ένα κείμενο με αναλυτικό σχολιασμό της κάθε διαφάνειας. Επίσης, θα βρείτε ένα εισαγωγικό κείμενο για τη Νεολιθική Εποχή ως βοήθημα στους εκπαιδευτικούς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top