17-02-16 Η εκπαιδευτική δράση ‪#‎Teachers4Europe‬ "μεγάλωσε" και κάνει τα πρώτα της βήματα και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

T4E

Η εκπαιδευτική δράση #‎Teachers4Europe‬ "μεγάλωσε" και κάνει τα πρώτα της βήματα και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα έκανε το 2011 ένα δυναμικό ξεκίνημα στην προσπάθεια ενημέρωσης και επιμόρφωσης των Ελλήνων εκπαιδευτικών σε θέματα σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση. O απώτερος σκοπός να συνεισφέρει στη διαμόρφωση των ενεργών Ευρωπαίων πολιτών του αύριο.

Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί περισσότερους από 700 ενεργούς #Teachers4Europe σε όλη την Ελλάδα και πλησιάζει τους 100 #‎Ambassadors4Europe.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, καλωσορίσαμε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση! Δείτε στο βίντεο την εκπαίδευση τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top