05-02-16 Παραμύθι κινουμένων σχεδίων για το περιβάλλον από μαθητές του Γυμνασίου Κουτσουρά

05 02 16 koytsoyra 2

Στα πλαίσια του προγράμματος του ECOMOBILITY 2012 -2013 οι μαθητές της Τ' τάξης του Γυμνασίου Κουτσουρά δημιούργησαν ένα animated παραμύθι με ήρωες: τον Άκη τον Δεντράκη, τον Νούλη τον Ποδηλατούλη, τον Τάκη τον Αυτοκινητάκη, τη Ρούλα τη Νερούλα, τη Σφαιρούλα την Ατμοσαφιρούλα και τον Τσίου το Πουλάκι. Όλοι στην αρχή ζουν σε μια πολύ βρώμικη πόλη..... και κάποια στιγμή ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αποφάσισε να αλλάξει τις συνήθειες του που μόλυναν την πόλη... και εφάρμοσε τα μέτρα που πρότειναν οι πρωταγωνιστές από το παραμύθι μας. Τότε το σκηνικό αλλάζει... γίνεται πιο καθαρό... όλοι είναι ευτυχισμένοι και υγιείς!

Συγγραφέας παραμυθιού: ΤΖΟΒΕΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ

Δημιουργία ηρώων με πλαστελίνες και σκηνικό: ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΖΟΒΕΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, ΤΖΙΡΒΕΛΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ, ΚΟΡΝΕΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top