31-10-17 Α' Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού & Πολιτισμού Κρήτης

31 mathitiad

31 athli

31 ath

31-10-17 Α' Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού & Πολιτισμού Κρήτης

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, με μία λαμπρή αλλά και συγκινητική τελετή σήμανε η λήξη της Α΄ Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης 2017, ολοκληρώνοντας αυτήν την μεγάλη διοργάνωση, αυτήν την γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2017.

Η Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού είχε σαν σκοπό να μεταφέρ...ει το εκπαιδευτικό μήνυμα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και χωρίς το άγχος της νίκης» σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Περιφέρειας Κρήτης ώστε αυτενεργώντας να «παιδευτούν» στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» τις αυθεντικές αξίες των Ολυμπιακών Aγώνων με την διεξαγωγή 25 Ολυμπιακών αγωνισμάτων, να γνωρίσουν και να σεβαστούν την διαφορετικότητα με την διεξαγωγή 6 Παραολυμπιακών Aθλημάτων, να περιπλανηθούν, να συμμετάσχουν και να ανακαλύψουν ένα πλήθος υψηλού επιπέδου πολιτιστικών και βιωματικών δράσεων αλλά και να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις θεάτρου, χορού και τραγουδιού από τα ίδια τα παιδιά και έζησαν μία μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πάνω από 17.000 μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο, από όλη την Κρήτη, από την Κίσσαμο μέχρι το Παλαίκαστρο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν σ’ αυτήν την διοργάνωση.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές των οποίων η ενεργή παρουσία και η εγκάρδια συμπαράσταση κατέστησε δυνατή την διεξαγωγή της Μαθητιάδας αλλά και στους φορείς, στους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων, τους γονείς που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση της διοργάνωσης μας.

Τέλος, θα θέλαμε να απευθύνουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου για όλη την θερμή συνεργασία τους στη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης και την αμέριστη ηθική και οικονομική υποστήριξη τους.

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Γεώργιος Τερζάκης

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top