10-05-16 «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» από το 2ο Γυμνάσιο Πατρών

tsirko2

10-05-16 «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» από το 2ο Γυμνάσιο Πατρών

Η θεατρική ομάδα του 2ου γυμνασίου Πατρών σε συνεργασία με τους καθηγητές του σχολείου ανεβάζουν το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Το Μεγάλο μας τσίρκο». Είχε προηγηθεί η παρουσίαση ενός μικρού αποσπασμάσματος του έργου από  τους μαθητές, το οποίο είχε σχέση με την προσφυγιά και είχε σκοπό να κάνει όλους να νοιώσουν τί πραγματικά συμβαίνει στις ακτές του Αιγαίου. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Πατρών (Μαιζώνος 156 & Τριών Ναυάρχων), στις 11 με 12 Μαϊου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top