21-04-16 Από το 14ο Γυμνάσιο Αθηνών

21-04-16 Από το 14ο Γυμνάσιο Αθηνών

Ποίημα που έγραψε η μαθήτρια Ξενικάκη Αρετή του 14ου Γυμνασίου Αθηνών (Γ Γυμνασίου) στο πλαίσιο των προτεινόμενων δραστηριοτήτων υπό τον γενικό τίτλο "Με την ποίηση πολεμάμε τον ρατσισμό"

                 

 Μια Βιβλιοθήκη

Αν ο καθένας είναι ένα κλειστό βιβλίο
Τότε όλα είναι μόνο 

Μια μεγάλη ψευδαίσθηση
Γιατί τα κλειστά βιβλία 
Δεν μπορείς να τα κρίνεις
Γι αυτό που πραγματικά είναι
Παρά μόνο γι αυτό που φαίνονται

Ας σταματήσουμε λοιπόν
Να βλέπουμε κλειστά βιβλία
Και ας αρχίσουμε 
Να διαβάζουμε ιστορίες

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top