20-04-16 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

webradio

pelegrini

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, την Επιστημονική Εταιρία “European School Radio - το πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”, τoν Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

To 3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου αποτέλεσε τόπο συνάντησης για την ανάδειξη της δημιουργικότητας των νέων, στον τομέα του Ραδιοφώνου, του Μιντιακού Γραμματισμού και αφορμή προβληματισμού για την αποτελεσματική αξιοποίησή τους. Κύριο μέλημα του Φεστιβάλ είναι η ελεύθερη έκφραση μαθητριών και μαθητών μέσω των σχολικών ραδιοφωνικών ομάδων. Στο Φεστιβάλ οι μαθητές όλων των βαθμίδων παρουσίασαν ραδιοφωνικές δημιουργίες, είχαν κοινές δράσεις με άλλες ραδιοφωνικές ομάδες, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια, δραστηριότητες και σε εργαστήρια με την υποστήριξη έγκριτων δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών.

Το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου αποτέλεσε επίσης γιορτή λήξης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού ραδιοφωνικού ηχητικού μηνύματος & τραγουδιού “Καν’ το ν ́ ακουστεί”, στον οποίο βραβεύτηκαν μαθήτριες και μαθητές παραγωγοί ραδιοφώνου, με τη συμβολή του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Το ειδικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου βράβευσε με το πρώτο βραβείο της κριτικής επιτροπής ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Ρυθμοί ethnic, έντεχνης ελληνικής μουσικής, ελληνικού και ξένου ροκ, Symphonic, Progressive Metal, Funk και Pop από νεανικά συγκροτήματα παίχτηκαν στη μεγάλη συναυλία που ακολούθησε, κλείνοντας για φέτος το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top