11-04-16 Από το Γυμνάσιο Κωστακιών Άρτας

ΕΙΔΟΜΕΝΗ

Εκεί στην Ειδομένη

πρόσφυγες πληγωμένοι,

μ’ ελπίδες φορτωμένοι,

που από χίλια κύματα έχουν περάσει

και συγγενείς και φίλους έχουν χάσει,

αναζητούν μια νέα πατρίδα,

που θα τους δώσειασφάλεια και φροντίδα.

Κι Έλληνες πολλοί

σπεύδουν να τους βοηθήσουν,

την πείνα και τη φτώχεια

να αντιμετωπίσουν

των ανθρώπων αυτών,

που φτάσαν σε μια χώρα

προβλήματα γεμάτη,

που όμως βοήθεια προσφέρει,

κατανόηση κι αγάπη,

μ’ αντάλλαγμα μηδέν.

«Στη θέση τους κι εμείς

αν κάποτε βρεθούμε,

αλήθεια τι θα κάνουμε;»

ας αναλογιστούμε.

Δέσποινα Τάγκα

 

Μαθήτρια της Β΄τάξης του Γυμνασίου Κωστακιών Άρτας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top