20-01-16 Διδακτική επίσκεψη στο οινοποιείο «κτήμα Καμάρα» από το 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου

20 01 16 oinopoieio

Την Τρίτη 12/1/2016 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη στο οινοποιείο «κτήμα Καμάρα» στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας «Έρευνα και πειραματισμός» από μαθητές των τμημάτων Γ3 και Γ5 του 2ου Γυμνάσιου Εχεδώρου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη διαδικασία διαλογής σταφυλιού, τα στάδια επεξεργασίας του κρασιού, την εμφιάλωση καθώς και την πορεία προώθησης του ελληνικού κρασιού στις αγορές του εξωτερικού.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί :

Νασσάρ  Καρίμ

Χριστόπουλος  Δημήτριος

Κούλαλη  Ευαγγελία

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top