12-01-16 Ημερίδα με θέμα "Σχολικό Περιβάλλον και Φυσικές καταστροφές" από το 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

12 01 16 30 gymn

Ημερίδα με θέμα  "Σχολικό Περιβάλλον και Φυσικές καταστροφές" διοργανώνει το 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας,  τη Δευτέρα 18/1/2016,  στο Αμφιθέατρο του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του σχολείου με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Π., Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας  Ε.Κ.Π.Α., Δρ Ευθύμης Λέκκας και ο Διευθυντής Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του  Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών , Δρ Ιωάννης Καλογεράς.
Η διοργάνωση της Ημερίδας τελεί υπό την εποπτεία της Συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου μας και Σχολικού Συμβούλου εκ/κών κλάδου ΠΕ04 Α' Δ/νσης Δ.Ε. Αθήνας , κας Κρητικού Ελένης και έχει λάβει την έγκριση και τις σχετικές άδειες εισόδου από την οικεία Δ/νση Δ.Ε

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top