29-09-16 Βραδιά του Ερευνητή 2016

af

29-09-16 Βραδιά του Ερευνητή 2016

          Όπως κάθε χρόνο διοργανώνεται και φέτος για 11η χρονιά, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, η Βραδιά του Ερευνητή, μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα , σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

          Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), τo Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), το Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας «Αθηνά», το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και άλλους επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς, διοργανώνει τη φετινή βραδιά με σύνθημα «Γίνε και εσύ ερευνητής» στον κήπο και στους ειδικά διαμορφωμένους επιστημονικούς χώρους του Δημοκρίτου στην Αγία Παρασκευή.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις, πειράματα, δρώμενα ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές, εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, διαγωνισμούς και άλλες πρωτότυπες εκδηλώσεις και προσκαλεί το κοινό σε μια περιήγηση στον κόσμο της επιστήμης, της έρευνας και της τεχνολογίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00.

          Η βραδιά του Ερευνητή θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 παράλληλα και σε εννέα πόλεις σε όλη την Ελλάδα: Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ξάνθη, Ρόδο, Ρέθυμνο, Κόρινθο και Πύλο. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.rengreece.com

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top