14-04-16 Συζήτηση με Σχολικούς Συμβούλους και Επιστημονικές Ενώσεις για τα ΕΠΑΛ

11 03 16 techn ekpaid 400px

Συζήτηση με Σχολικούς Συμβούλους και Επιστημονικές Ενώσεις για τα ΕΠΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΠ ΠΡΟΣ Κ.Κ. ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Αξιότιμοι κ.κ. Σχολικοί Σύμβουλοι,

Αξιότιμοι Εκπρόσωποι των Επιστημονικών Ενώσεων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,

Όπως γνωρίζετε, στο πλαίσιο του διαλόγου που διεξάγεται για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, μια σειρά από ζητήματα έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση ενόψει του επικείμενου ανασχεδιασμού των ΕΠΑ.Λ. και έχουν διατυπωθεί σχετικές προτάσεις.

Σας έχουμε ζητήσει ήδη με ανοικτή πρόσκλησή μας να συμμετάσχετε στη διαβούλευση αυτή καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμο, ωστόσο, σε αυτή τη φάση του διαλόγου να έχουμε μια ακόμα ευκαιρία άμεσης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων εκ του σύνεγγυς. Σας προσκαλούμε, συνεπώς, να συμμετάσχετε σε συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα, 18/4/2016 και ώρα 17:30, σε αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε, υφίσταται πάντοτε η δυνατότητα να καταθέσετε εγγράφως τις προτάσεις σας προς το Ι.Ε.Π., όπως έχει ανακοινωθεί, στην ιστοσελίδα του (http://www.iep.edu.gr/index.php/el/prokirixeis/menu-mitroa-2/397-2016-04-13-08-43-00). Η κατάθεση των έγγραφων προτάσεων, που μπορεί να γίνει από όλους τους συμμετέχοντες, είτε παρευρεθούν στη συνάντηση είτε όχι, παρακαλούμε να έχει ολοκληρωθεί σε κάθε περίπτωση έως τη Δευτέρα, 18/4/2016.

Τέλος, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όσους ήδη έχουν συμμετάσχει στη διαβούλευση συμβάλλοντας στη θετική έκβαση του διαλόγου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top