06-05-17 Εκδήλωση για το «Δημόσιο Δημοκρατικό Σχολείο Ανοιχτό σην Κοινωνία» με ομιλητή τον Κώστα Γαβρόγλου στην Κόρινθο

08 kor

06-05-17 Εκδήλωση για το «Δημόσιο Δημοκρατικό Σχολείο Ανοιχτό σην Κοινωνία» με ομιλητή τον Κώστα Γαβρόγλου στην Κόρινθο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στο κατάμεστο θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου η εκδήλωση- συζήτηση με θέμα ‘ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ’ με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, την οποία διοργάνωσε η Θεματική Επιτροπή Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στην διάρκειας τριών ωρών εκδήλωση, πολίτες, εκπαιδευτικοί λειτουργοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, γονείς μαθητών, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων έθεσαν πληθώρα ερωτήσεων στον Υπουργό οι οποίες  κάλυπταν ένα ευρύτατο φάσμα  θεμάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.  Μέσω των διεξοδικών και τεκμηριωμένων απαντήσεων του, ο Κώστας Γαβρόγλου ανέδειξε τους βασικούς άξονες του ριζοσπαστικού μεταρρυθμιστικού σχεδίου της κυβέρνησης για το σύνολο του εκπαιδευτικού συστήματος  και την φιλοσοφία της Αριστεράς για ένα σχολείο δημόσιο, δημοκρατικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και της κοινωνίας.

Η επιτυχία της εκδήλωσης δικαιώνει την θέση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την αναγκαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών δημόσιας διαβούλευσης επί των βασικών πυλώνων του Σχεδίου Ανασυγκρότησης που προωθεί η Κυβέρνηση της Αριστεράς: από την ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους, την δίκαιη και βιώσιμη Ανάπτυξη, τις μεγάλες τομές σε θεσμούς και Κράτος ώστε να οδηγηθεί η χώρα στην αποδέσμευση από τα μνημόνια και την επιτροπεία και σε μια νέα εποχή αντάξια των προσδοκιών των πολιτών», αναφέρεται από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top