01-04-16 Μαθητές «επιχειρηματίες» στην «Εικονική Επιχείρηση»

mall 1

mall 2

mall 3

mall 4

01-04-16 Μαθητές «επιχειρηματίες» στην «Εικονική Επιχείρηση»

 

Οι μαθητές «επιχειρηματίες» του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου, ΕΕΕΕΚ Πειραιά, ΕΕΕΕΚ Πύργου, και ΕΕΕΕΚ Χανιών συμμετέχουν φέτος μαζί με εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες απ’ όλη την Ελλάδα που έγιναν «επιχειρηματίες», στην 10η Μαθητική Εμπορική Έκθεση 2016 στο TheMall Athens, στο Μαρούσι την Παρασκευή 1η Απριλίου από 10.00 πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Παρουσίασαν τα προϊόντα τους και μας προσκάλεσαν να τους επισκεφθούμε. Η Διεύθυνση ειδικής αγωγής του Υπουργείου Παιδείας βρέθηκε στα περίπτερα, συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, δοκίμασε τα προϊόντα τους και θαύμασε την δημιουργική και επιχειρηματική τους δράση.

Η 10η Μαθητική Εμπορική Έκθεση 2016 του προγράμματος της «Εικονικής Επιχείρησης» στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στο Mediterranean Cosmos, την Παρασκευή 8 Απριλίου, από τις 9 πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top