01-04-16 Μαθητές «επιχειρηματίες» στην «Εικονική Επιχείρηση»

mall 1

mall 2

mall 3

mall 4

01-04-16 Μαθητές «επιχειρηματίες» στην «Εικονική Επιχείρηση»

 

Οι μαθητές «επιχειρηματίες» του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου, ΕΕΕΕΚ Πειραιά, ΕΕΕΕΚ Πύργου, και ΕΕΕΕΚ Χανιών συμμετέχουν φέτος μαζί με εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες απ’ όλη την Ελλάδα που έγιναν «επιχειρηματίες», στην 10η Μαθητική Εμπορική Έκθεση 2016 στο TheMall Athens, στο Μαρούσι την Παρασκευή 1η Απριλίου από 10.00 πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Παρουσίασαν τα προϊόντα τους και μας προσκάλεσαν να τους επισκεφθούμε. Η Διεύθυνση ειδικής αγωγής του Υπουργείου Παιδείας βρέθηκε στα περίπτερα, συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, δοκίμασε τα προϊόντα τους και θαύμασε την δημιουργική και επιχειρηματική τους δράση.

Η 10η Μαθητική Εμπορική Έκθεση 2016 του προγράμματος της «Εικονικής Επιχείρησης» στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στο Mediterranean Cosmos, την Παρασκευή 8 Απριλίου, από τις 9 πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-14.00.
Η είσοδος του κοινού ειδικά στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 10.00-14.00.
Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό.
Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr και της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://mydocs.minedu.gov.gr

Η παρούσα τίθεται σε ισχύ από την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top