22-06-16 ''Δεν είμαστε όλοι ντενεκέδες'',από το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης

tenekedes

 

22-06-16 ''Δεν είμαστε όλοι ντενεκέδες'', από το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης

Πρόκειται για ένα animation σε Power Point, δημιουργία ομάδας μαθητών του ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ για το σχολικό έτος 2015-2016.
Είναι μια δική μας διασκευή του βιβλίου της Ευγενίας Φακίνου "ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ".
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος.
Υπεύθυνοι καθηγητές: Τζιβάρα Ελίνα (πληροφορικής) - Κοκολάκης Μιχάλης (μαθηματικός) - Μωραΐτη Μαρία (ΕΒΠ).

ιστοσελίδα έργου: http://ntenekedes.wix.com/eidikogymnasio

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top