Οι πληρωμές του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και των Σχολικών Νοσηλευτών που χρηματοδοτούνται από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά (Π.Ε.Π) του ΕΣΠΑ 2014-2020 για τις Περιφέρειες:

-          Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

-          Στερεάς Ελλάδας

-          Ιονίων Νήσων

-          Πελοποννήσου

-          Αττικής

-          Κρήτης

θα γίνουν από τις 11 – 13 Ιανουαρίου 2016 αφού πρόσφατα πιστώθηκαν με χρήματα οι τραπεζικοί λογαριασμοί των παραπάνω έργων της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπουργείου Έρευνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για τις Περιφέρειες:

-          Βορείου Αιγαίου

-          Κεντρικής Μακεδονίας

-          Θεσσαλίας

-          Ηπείρου

-          Δυτικής Ελλάδας

-          Νοτίου Αιγαίου

αναμένονται σύντομα οι σχετικές πιστώσεις και μόλις πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραπάνω έργων, οι πληρωμές θα γίνουν εντός 2 εργασίμων ημερών από την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπουργείου Έρευνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top