Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου σχολικού έτους 2010-2011 (10-06-10)

ΘΕΜΑΠρογραμματισμός εκπαιδευτικού έργου σχολικού έτους 2010-2011

Ο προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου για το σχολικό έτος 2010-2011 ολοκληρώνεται ως προς τα βασικά του σημεία τον Ιούνιο του 2010 και  λαμβάνει την οριστική  του μορφή το πρώτο δεκαήμερο του προσεχούς Σεπτεμβρίου, ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να μεγιστοποιούνται όλες εκείνες οι συνθήκες  που συμβάλλουν στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε σχολικής μονάδας.

Ο προγραμματισμός, ως μια διαδικασία συμμετοχική, στην οποία εμπλέκονται όλοι οι παράγοντες που μετέχουν στο εκπαιδευτικό έργο ,(στελέχη της εκπ/σης, εκπαιδευτικοί, μαθητές,  κ.α) αξιοποιεί τις ενέργειές τους με τον προσφορότερο και αποτελεσματικότερο, κατά το δυνατόν τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες παραμέτρους  που απορρέουν από τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε τοπικής κοινωνίας που στο σύνολό της συνθέτει την ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Είναι γεγονός ότι η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά, μπορεί σε μεγάλο βαθμό να βελτιωθεί μέσα από τη συνεχή επιμόρφωση και  δραστηριοποίηση της σχολικής κοινότητας και των παραγόντων που τη συναποτελούν.

Για να ανακτήσετε το πλήρες έγγραφο πατήστε εδώ

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top