05-03-18 "Τσιτσάνη μου, το χθες μου δεν αφήνω", από μαθητές και μαθήτριες του 9ου Δ.Σ. Αγίου Δημητρίου Αττικής

9ds ag dim

05-03-18 "Τσιτσάνη μου, το χθες μου δεν αφήνω", από μαθητές και μαθήτριες του 9ου Δ.Σ. Αγίου Δημητρίου Αττικής

Δείτε, πώς μέσα από ένα όνειρο ενός μαθητή, η μουσική του Τσιτσάνη, μπορεί να ενώνει όλους σε ένα σχολείο, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. «Τσιτσάνη μου ο κόσμος σου τους πάντες τους ενώνει και η λαϊκή σου η πενιά όλους μας ξεσηκώνει», είναι οι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού που έγραψαν οι μαθητές και το έκαναν πραγματικότητα!

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top