01-03-18 «Γίνε η γέφυρα της ζωής» - Ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους από το 88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

gefyra 01

01-03-18 «Γίνε η γέφυρα της ζωής» - Ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους από το 88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Η ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους "Γίνε η γέφυρα της ζωής" δημιουργήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης του 88ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης με την τεχνική stop motion. Η μουσική επένδυση της ταινίας είναι πρωτότυπη μουσική σύνθεση από τον μαθητή μας Σταύρο Ρέντζο. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Κατερίνα Κατσιούρα, ΠΕ08 Συνεργάτες εκπαιδευτικοί: Μαρία Γιαλένιου (ΠΕ16), Βασιλική Καυκιά (ΠΕ70), Μαρία Χατζηθεοδωρίδου (ΠΕ70).

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top