23-06-17 Βράβευση από την UNESCO του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

23-06-17 Βράβευση από την UNESCO του 13ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων έλαβε από την UNESCO, από κοινού με το École International Bilingue Victor Hugo School (Παρίσι), το 1ο Βραβείο για τη ζωγραφιά που δημιούργησαν μαθητές της Ε’ τάξης για το Διαγωνισμό με θέμα «Ανοίγουμε το νου και την καρδιά στους πρόσφυγες». Οι μαθητές μέσα από το έργο τους θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι είμαστε όλοι ίδιοι και ότι απλά έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Στη ζωγραφιά τους δίνεται έμφαση στην ανοιχτή αγκαλιά για τα λουλούδια-παιδιά που ζουν στο σκοτάδι.

Ο εν λόγω διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί για τα σχολεία που είναι μέλη του Δικτύου των Συνεργαζομένων Σχολείων με την UNESCO (ASPnet). Ανάμεσα σε πολυάριθμες συμμετοχές από 49 σχολεία, η επιτροπή που συστήθηκε με την αρ. πρωτ. Φ. ΟΥΝ: 19/31447/Η1/Απόφαση Γεν. Γραμματέα, επέλεξε τρία έργα, ένα σε κάθε κατηγορία, τα οποία εστάλησαν στην UNESCO:

Κατηγορία «Προσχολική Εκπαίδευση»: 2ο Νηπιαγωγείο Αγίου Μηνά, Χίος

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ. ΜΗΝΑ ΧΙΟΥ

Κατηγορία «Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»: 13o Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

23 tri

Κατηγορία «Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» (Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑ.Λ.): 1ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Βόλου ( βίντεο)

     Στην τελετή βράβευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στην Έδρα του διεθνούς οργανισμού, στο Παρίσι, θα παρευρεθεί ο Διευθυντής του Σχολείου.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top