28-06-16 Ιστορίες προσφύγων από το 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

28-06-16 Ιστορίες προσφύγων από το 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης του 132ου Δ.Σ. Αθηνών παρακολουθούν τις ιστορίες των προσφύγων μέσα από φωτογραφίες – ντοκουμέντα. Παράλληλα έρχονται σε επαφή με οικογένειες προσφύγων από το σχολείο τους, οι οποίες έχουν βιώσει τον πόλεμο και τη βίαιη μετακίνηση από τις εστίες τους. Τα παιδιά μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους αναδεικνύουν την ανάγκη ανάληψης δράσης στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και εκφράζουν τις επιθυμίες τους και τις ευχές τους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top