28-06-16 "Η πόλη των σκιών" από το 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

28-06-16 "Η πόλη των σκιών" από το 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Το παραμύθι "Η πόλη των σκιών" δημιουργήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' τάξης του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών κατά το σχολικό έτος 2015-2016 με την υποστήριξη των δασκάλων τους.
Στην ιστορία αυτή συναντιούνται τρεις ήρωες από τρία διαφορετικά παραμύθια: ο μικρός Ντουπ, από το ομώνυμο παραμύθι της Ειρήνης Μάρρα, ο Γκάτορ από το παραμύθι της Lian de Kat "Τα δάκρυα του μικρού κροκόδειλου" και ο Ξένος από το παραμύθι "Το τέρας και ο Ξένος" που έγραψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Τάξης Υποδοχής του Σχολείου κατά το σχολικό έτος 2001-2002 με την υποστήριξη του δασκάλου τους Πέτρου Χαραβιτσίδη.
Στη συνέχεια τα παιδιά έφτιαξαν φιγούρες από πλαστελίνη και σκηνικά από ανακυκλώσιμα υλικά και προσπάθησαν να αποδώσουν το παραμύθι τους φτιάχνοντας μια ταινία animation.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top