06-06-16 Εικονογράφηση ποιήματος με ψηφιακές παρουσιάσεις από το 50ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

06-06-16 Εικονογράφηση ποιήματος  με ψηφιακές παρουσιάσεις από το 50ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

 

Οι μαθητές της Δ' τάξης  στο μάθημα ΤΠΕ κλήθηκαν να  δημιουργήσουν  ψηφιακές παρουσιάσεις που «εικονογραφούν» τους στίχους ενός ποιήματος. Οι μαθητές/τριες εργάστηκαν στο εργαστήριο πληροφορικής, αναζητώντας στο διαδίκτυο φωτογραφίες ή εικαστικά έργα που να ταιριάζουν σε κάθε στίχο και σύνθεσαν μια ψηφιακή παρουσίαση, συνδυάζοντας εικόνες και στίχους, ακόμα και μελωδίες.  

 

https://www.dropbox.com/s/ts7z0xvjo92h8ed/tainia1.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/c4yhsazmi4wao6e/tainia6.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/8tsdmk7d64ruod4/tainia3.mp4?dl=0

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top