12-04-16 Από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

12-04-16 Από το Πειραματικό Σχολείο  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Οι μαθητές της Α' δημοτικού διάβασαν το βιβλίο της Αγγελικής Βαρέλα 'Δώσε την αγάπη' και βασιζόμενοι στην έκφραση: "Δώσε την αγάπη όπως δίνεις ένα μήλο..." που αναφέρεται στο βιβλίο, έφτιαξαν Μηλαράκια μέσα στα οποία ο κάθε ένας έγραφε έναν τρόπο με τον οποίο μπορεί να δώσει αγαπη. Έτσι έγινε η μηλιά της αγάπης.

miliaagapis

 

Δημιουργίες των παιδιών σε μορφή Word

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top