12-04-16 Από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

12-04-16 Από το Πειραματικό Σχολείο  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Οι μαθητές της Α' δημοτικού διάβασαν το βιβλίο της Αγγελικής Βαρέλα 'Δώσε την αγάπη' και βασιζόμενοι στην έκφραση: "Δώσε την αγάπη όπως δίνεις ένα μήλο..." που αναφέρεται στο βιβλίο, έφτιαξαν Μηλαράκια μέσα στα οποία ο κάθε ένας έγραφε έναν τρόπο με τον οποίο μπορεί να δώσει αγαπη. Έτσι έγινε η μηλιά της αγάπης.

miliaagapis

 

Δημιουργίες των παιδιών σε μορφή Word

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top