ΕΥΥ 2022 Έρευνα Αξιολόγησης έως 25.03.2023

15-03-23 Αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022

Το 2022 ήταν το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας. Περισσότερες από 12.800 δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν παγκοσμίως. Στην Ελλάδα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 234 δραστηριότητες αναρτημένες στον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δραστηριοτήτων και το Έτος λήγει επίσημα στο τέλος Μαΐου 2023. Είναι πλέον καιρός να γίνει ο απολογισμός του Έτους.

«Ποιος ήταν ο αντίκτυπος του #EYY2022»,

«Tι μάθαμε»,

«Τι θα πρέπει να συνεχιστεί και μετά το 2022»

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε μια σύντομη έρευνα με την οποία καλεί τους νέους και τις οργανώσεις νεολαίας να μοιραστούν τις παρατηρήσεις και τις ιδέες τους.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το μήνυμα! Είναι σημαντικό να ακούσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους.

Μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023 μέσω της Ευρωπαϊκής Πύλης Νεολαίας.

Have your say in the evaluation and follow-up of the European Year of Youth! | European Youth Portal (europa.eu)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top