29-09-19 Έκδοση του Δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ με τίτλο “The Teaching of Regional and Minority Languages in Schools in Europe”.

 24 03 17Eurydice

29-09-19 Έκδοση του Δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ με τίτλο “The Teaching of Regional and Minority Languages in Schools in Europe”.

Το Δίκτυο ΕΥΡΥΔΙΚΗ, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πληροφόρησης για την οργάνωση και λειτουργία των εκπαιδευτικών συστημάτων στην Ευρώπη, προχώρησε στη δημοσίευση νέας μελέτης για την Ψηφιακή Εκπαίδευση με τίτλο“The Teaching of Regional and Minority Languages in Schools in Europe” .

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γλωσσών, στις 26 Σεπτεμβρίου, η Ευρυδίκη γιορτάζει τη γλωσσική διαφορετικότητα με μία νέα έκδοση αφιερωμένη στις γλώσσες των περιφερειών και των μειονοτήτων. Κάπου εξήντα περιφερειακές και μειονοτικές γλώσσες σε όλη την Ευρώπη προωθούνται μέσα από την εκπαίδευση. Για την ακρίβεια, μέσα από παραδείγματα, παρουσιάζονται εθνικές πολιτικές και μέτρα, καθώς και μία σειρά από προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. για την προώθηση της διδασκαλίας αυτών των γλωσσών.

Οι αναγνώστες μπορούν να αναζητήσουν την έκδοση αυτή σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Μονάδας του Δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ στον σύνδεσμο:

https://eacea.ec.europa.eu/national-policies/eurydice/content/teaching-regional-or-minority-languages-schools-europe_en

Το έγγραφο με την Αναφορά σε μορφή pdf (στην αγγλική γλώσσα) 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top