08-08-19 Η 12η Αυγούστου ορίστηκε ως Διεθνής Ημέρα για τη Νεολαία από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών πριν από 20 χρόνια.

foit2

Για το 2019, ο επίσημος εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Νεολαίας φιλοξενείται από το Τμήμα για την Κοινωνική Ένταξη χωρίς αποκλεισμούς της Υπηρεσία Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων (DESA) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, σε συνεργασία με την UNESCO. Η εκδήλωση για τη Νεολαία θα επικεντρωθεί στην εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς δηλαδή στην πλήρη ένταξη στην εκπαίδευση όλων των νέων ακόμη κι εκείνων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες ή διαβιούν σε ευάλωτες καταστάσεις. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδικτυακή συζήτηση με εκπροσώπους του ΟΗΕ, μέλη ακαδημαϊκών κύκλων και νέους εμπειρογνώμονες και θα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι επιθυμούν να συζητήσουν τους τρόπους επίτευξης της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνή Ημέρα της Νεολαίας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://bit.ly/UN-IYD19 και ακολουθήστε @UN4Youth στο Facebook και το Twitter. Για τη συμμετοχή στη συζήτηση χρησιμοποιείστε το #YouthDay.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top