08-08-19 Η 12η Αυγούστου ορίστηκε ως Διεθνής Ημέρα για τη Νεολαία από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών πριν από 20 χρόνια.

foit2

Για το 2019, ο επίσημος εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Νεολαίας φιλοξενείται από το Τμήμα για την Κοινωνική Ένταξη χωρίς αποκλεισμούς της Υπηρεσία Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων (DESA) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, σε συνεργασία με την UNESCO. Η εκδήλωση για τη Νεολαία θα επικεντρωθεί στην εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς δηλαδή στην πλήρη ένταξη στην εκπαίδευση όλων των νέων ακόμη κι εκείνων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες ή διαβιούν σε ευάλωτες καταστάσεις. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδικτυακή συζήτηση με εκπροσώπους του ΟΗΕ, μέλη ακαδημαϊκών κύκλων και νέους εμπειρογνώμονες και θα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι επιθυμούν να συζητήσουν τους τρόπους επίτευξης της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνή Ημέρα της Νεολαίας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://bit.ly/UN-IYD19 και ακολουθήστε @UN4Youth στο Facebook και το Twitter. Για τη συμμετοχή στη συζήτηση χρησιμοποιείστε το #YouthDay.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top