16-07-19 1η θέση στο  ομάδα άθλημα του  GOALBALL για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα ΑμεΑ 

rsz ερ

16-07-19 1η θέση στο  ομάδα άθλημα του  GOALBALL για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα ΑμεΑ 

Με  το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό άθλημα του  goalball στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι μαθητές/τιρες-αθλητές/τριες  οι οποίοι/ες συμμετείχαν στο 1ο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα  ΑμεΑ (Inclusive Games). Το 1Ο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα ΑμεΑ στο οποίο συμμετείχε η χώρα μας μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, διεξήχθη στην πόλη Povoa De Varzim της Πορτογαλίας από 07 εως 12 Ιουλίου 2019. Την Ελλάδα που κατέκτησε την 1η θέση  στο ομαδικό άθλημα του goalball εκπροσώπησαν οι μαθητές/τριες –αθλητές/τριες:

Παυλούδη Γεώργιο μαθητή-αθλητή του 1ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής

Παπαδόπουλο Γεώργιο-Αλέξανδρο μαθητή- αθλητή του 24ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

Λέσι  Άλντιν μαθητή- αθλητή του 24ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

Δημητρόπουλο Παναγιώτη μαθητή- αθλητή των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων  Μπουγά

Κιρκινέζη Λουκία μαθήτρια-αθλήτρια του Μουσικού Σχολείου Αλίμου

Γιάτσου Σταματίνα-Χριστίνα  μαθήτρια-αθλήτρια του Μουσικού Σχολείου Αλίμου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top